Muisje Piep

Het kunnen blijven bestaan van Kokiezier wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Doetinchem. Dit is echter bij lange na niet toereikend. Wij zijn voor een groot deel afhankelijk van sponsoring en donaties door particulieren en bedrijven.

Giften zijn voor ons erg belangrijk, wij gebruiken deze gelden voor het onderhouden van ons dierenbestand en voor de verbeterinitiatieven van de kinderboerderij. Denk hierbij aan het realiseren van groot en klein onderhoud aan bijvoorbeeld panden, weides, vijvers en hokken.  Wij zijn altijd op zoek naar sponsoren die de kinderboerderij willen steunen. Sponsoring kan door het beschikbaar stellen van materialen, tijd of door een financiële bijdrage. 

Wij bieden onze sponsoren een vermelding van naam en logo op de website en vermelding van het bedrijfslogo op ons sponsorbord gedurende één jaar.

Ook als particulier kun je de kinderboerderij steunen door donateur te worden, natuurlijk bepaal je zelf voor welk bedrag. De formulieren hiervoor zijn bij de Kiosk verkrijgbaar of klik hier. Je kunt ons ook eenmalig steunen door een donatie te doen in de donatiekip bij de Kiosk.