Activiteiten op de kinderboerderij

Ons Activiteitenprogramma is sinds de zomer van 2010 volop in ontwikkeling. We willen jaarlijks een aantal activiteiten vanuit de kinderboerderij organiseren voor onze bezoekers. We proberen daarin een leuke variatie aan te bieden. Bij het organiseren van activiteiten zijn wij afhankelijk van onze vrijwilligers, dat betekent dat we dit alleen kunnen waarmaken als er voldoende helpende handen op de kinderboerderij aanwezig zijn. Dit geldt zowel bij de voorbereiding van de activiteiten als bij de uitvoering daarvan.

Op dit moment hebben wij een aantal activiteiten die wij jaarlijks willen organiseren. Daarnaast kan het zijn dat er tussentijds ook andere, eenmalige, activiteiten georganiseerd worden. Een aantal activiteiten die wij jaarlijks willen houden zijn; in het voorjaar een open dag organiseren, in augustus een ‘boeren pyjama ontbijt’ en natuurlijk mogen wij dierendag niet overslaan. Op dierendag willen wij als kinderboerderij  een leuk kinderprogramma aanbieden. Als er een activiteit op onze agenda staat dan zullen we proberen om hier zoveel mogelijk bekendheid aan te geven, maar vertel het zelf vooral aan de mensen die jij kent, dat is natuurlijk het allerleukste!

Ben je geen vaste vrijwilliger maar wel geïnteresseerd in het ondersteunen van onze vrijwilligers bij activiteiten dan vernemen wij dit graag! In overleg met het bestuur kun je dan afspraken maken over de mate van betrokkenheid bij organisatie en uitvoering van onze activiteiten.